مشاوره حقوقی رایگان - ثبت در تغییر در پرونده

سلام در پرونده شکایتی اززنم سه سال قبل تازه ابلاغ الکترونیکی برام اومده ونوشته بعلت ثبت تغییردرپرونده جهت توضیح وارائه مدرک....تا3روزبه شعبه تعیین کرده برم واگرنه شکايت بلادلیل تلقی شده‌ وتصمیمات مقتضی اتخاذ خواهد شد میشه توضیح بدیدممنون اززحمات تون

پاسخ ها :

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

سوال شما واضح نیست بستگی به این دارد که عنوان شکایت چی بوده

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر ابلاغیه دارید حتماً از مراجعه نمایید از طریق سایت نیز می‌توانید علت را مطلع شوید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
حضورا از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید