مشاوره حقوقی رایگان - دیسک کمر دوران سربازی

سلام خدمت کارشناسان عزیز
بنده خدمتم تموم شده
اواخر خدمت به دلیل کار سنگین کمر درد و پا درد شدید گرفتم که گفتن دوتا دیسکت پاره شده و حتما باید عمل باز کنی که مجبور شدم انجام بدم تو حین خدمت
برای دریافت صورت سانحه به یگان خودم مراجعه کردم که برای اینکه مسئولیتی گردنشون نباشه تو صورت سانحه به جای اینکه بزنن به علت کار سنگین نوشتن حین اجرای تمرین رژه دچار پارگی دیسک شده
صورت سانحه رو همون 8 ماه پیش بردم کمیسیون و حتی پرونده تشکیل ندادن برام
گفتن چیزی تعلق نمیگیره و پرونده ای تشکیل ندادن که بره شورا
خواستم ببینم میتونم پیگیری کنم و دیه پارگی دوتا دیسک و عمل و از کار افتادگی بگیرم یا خیر
اگر میتونم چقدر میتونم بگیرم

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام
شما اقدام کنید : از طریق در خواست و مطالبه دیه از دادگاه در خواست کنید که ارجاع به پزشک قانونی بشه و گزارش پزشک که حاکی از کار سنگین بوده . و از یگان مربوطه مطالبه خسارت کنید