مشاوره حقوقی رایگان - بنده در سال 90 در حین خدمت سربازی دچار پارگی دیسک کمر شدم

با سلام خدمت دوستان عزیز بنده در سال 90 سرباز سپاه بودم که در اثر برداشتن اجسام سنگین دچار پارگی دیسک شده ام و برام در کمیسیون پزشکی سپاه جلسه تشکیل دادن و منو معاف از رزم و ورزش و کوهپیمایی و پیاده روی شدم. و در هیچ جا هم با این وضعم بهم شغل نمیدن آیا مینونم برم از کار افتادگی بگیرم باید کجا برم بیزحمت راهنماییم کنید. با تشکر

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام می تونید مطالبه دیه و مستمری جانبازی بکنید