مشاوره حقوقی رایگان - درخواست زوری ریموت پارکینگ

باسلام، یکی از همسایه ها که دارای پارکینگ نیست و مستاجر هم هست از روی ریموت کپی کرده و استفاده میکرد برای پارک موتور و حالا مدیر ساختمان انرا قطع کرده حالا این شخص طلبکار شده که من ریموت میخام و باید من موتور خود را از درب ریموتی داخل بیاورم و از در نفر رو سخته در ضمن پارکینگ دو درب دارد که یکی برای نفر و موتور بدون ریموت و درب دیگری برای خودرو هست با ریموت، همچنین پارکینگ جای زیادی برای موتور ندارد و ایشان و چند نفر دیگر موتور خود را بین دو ماشین و در مسیر موتور خانه پارک میکنند، ایا این کار قانونی است؟

پاسخ ها :

احمدرضا  حميدي

احمدرضا حميدي :

استان :

سلام دارای این حق نیست چون حق استفاده از پارکینگ رو نداره اما این به منزله نداشتن کلید از پارکینگ نیست