مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

با سلام.
بنده زنه مطلقه هستم که پدر و مادرم فوت کرده که حقوق هر دو را دریافت میکنم، حدود 4 سالی میشه به تازگی شوهر خواهرم فوت کرده که بازنشسته بود و خواهر حقوق همسرشو دریافت میکنه و میخواد حقوقی که من از پدر و مادر دریافت میکنم اونم نصف بشه که اگه این پول نصف بشه من نصفشو بگیرم زندگیم سخت میشه ایا میتونه هم حقوق همسرشو بگیره هم از حقوق من؟

پاسخ ها :

دریافت دو مستمری همزمان حقوق مستمری پدر به دختر مطلقه مستمری بازماندگان مستمری قوانین دریافت مستمری بازماندگان