مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از مهریه

سلام
بنده و زوجه طلاق توافقی گرفته ایم ایشان مهریه را بذل و بنده هم راضی به طلاق شدم
در دادنامه نوشته طلاق از نوع مبارات و از اقسام طلاق بائن نوبت اول می باشد و زوجه باید سه طهر عده نگهدارد.
سوال؟
آیا در زمان عده زوجه میتواند از مهریه خود رجوع کند؟

پاسخ ها :

رجوع به مهریه در زمان عده رجوع به مهریه رجوع به مهریه بخشیده شده بخشش مهریه در طلاق توافقی بخشش مهریه مهریه عده طلاق قوانین مهریه