مشاوره حقوقی رایگان - پیش شرط معاف از رزمی برای عمل جراحی با استفاده از دفترچه بیمه نیروهای مسلح

سلام، بنده سرباز عادی هستم (بدون معافیت) که کارم شرکتی و اداری محسوب می شود (مدرک کارشناسی ارشد) در حادثه ورزشی دچار آسیب مفصل زانو شدم که کمیسیون پزشکی بیمارستان بقیه الله تهران پس از مدت ها رفت و آمد و فیزیوتراپی و غیره برایم دو عمل جراحی تجویز کردند اول اصلاح ژنووالگوم (اصلاح انحراف استخوان) (جهت پیشگیری از آسیب های بعدی زانو) و دوم ترمیم رباط، درست زمان بستری که تمام مدارک را از قبل تهیه کرده بودم، یک اشکال وارد کردند که این جراحی شما مشکل بیمه دارد و من را به بخش دیگری ارجاع دادند ، آنجا هم گفتن که این عمل مشمول بیمه می شود ولی باید معاف از رزم شوید در غیر این صورت می توانید به صورت آزاد عمل کنید، بعد من پیگیر شدم از بیمارستان و یگان خدمتی ام هیچ کس مرا راهنمایی نمی کند که این معاف از رزم برای جراحی چیست؟ حتی یک معرفی نامه یا درخواست و فرمی یا نامه به من ندادند که به جایی مراجعه کنم و درخواست معاف از رزم بدهم، به من گفتند برو درخواست کمیسیون پزشکی بده برای معاف از رزم ولی روند و محل مراجعه ام مشخص نیست، لطفا بفرمایید آیا اصلا چنین آیین نامه یا قانونی هست که پیش شرط معاف از رزمی برای برخی جراحی ها وجود دارد (برای عمل با بیمه)؟ من بعد از حدود 14 ماه خدمت حتی المقدور نمی خواهم معاف از رزم شوم و از طرفی می خواهم عمل جراحی با استفاده از تعرفه بیمه نیروهای مسلح انجام دهم آیا این خواسته از نظر قانونی ممکن نیست؟ لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

هادی شیرازی

جناب آقای هادی شیرازی :

سلام براساس سندراهبردی رزمندگان به نظرمیرسد اون سه چهارم برای شمابه عنوان نیروی غیرنظامی موظف محسوب نخواهدشد
درپاسخ به پرسش دوم شمابه عرض می رسانم که خدمت شماجزو وظیفه ی خدمتی غیرنظامی وموظف بوده درحالی که برای احتساب سهمیه ی رزمندگان می بایست حتما 6ماه سابقه ی حضورداوطلبانه درجبهه باشد اما شماسوابغی که دارید برطبق وظیفه بوده وبه صورت غیرنظامی درمناطق جنگی خدمت کردید که نمی تواند مشمول سه چهارم افراد نظامی مذکور دربالا یعنی سربازان و.....قرارگیرد.
موفق باشید