مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از ولی

با سلام من 18 سالم هست و دو خواهر کوچک تر دارم و با مادرم زندگی میکنم. نزدیک دو سال است که پدرم فوت شده مستمری که الان میگیریم پدربزرگ و مادربزرگم هم میگیرند. پدربزرگم با این که در قید حیات است در این دوسال از ما خبر ندارد و سراغی از ما نمیگیرد و حق ولایتش را انجام نداده و ما از لحاظ مالی به سختی زندگی میکنیم و سوالم این است آیا میتوانم در دو مورد از پدربزرگم شکایت کنم؟ 1_حق ولی بودن خود را انجام نداده و سراغی از ما نمیگیرد 2_ ارثی که از پدرم به آنها رسیده از جمله حقوق (مستمری) با این که خودمان نیاز داریم و محصل هم هستیم شکایت بکنیم

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
نفقه اولاد بعداز فوت پدر برعهده اجدادپدری است ومی توانید از ایشان شکایت نفقه بکنید
2-خیر