مشاوره حقوقی رایگان - انتقال مسیر تردد اتومبیل به کوچه دیگر

ساکنان یک آپارتمان قصد دارند در یک قطعه زمین که در مجاورت آپارتمان دیگری است و در آخر یک کوچه بن بست است پارکینگ بسازند و چون از داخل کوچه خودشان مسیری بر این پارکینگ نمی توانند باز کنند قصد دارند مسیر تردد اتومبیلشان را در کوچه ای که مربوط به آپارتمان آنها نیست قرار دهند و این مسئله برای ساکنان دو آپارتمان مستقر در این کوچه بن بست باعث زحمت و منجر به تردد زیاد اتومبیل و در نتیجه افت قیمت خواهد شد لطفاً مستند به قوانین شهرداری و یا قوانین دیگر پاسخ دهید تا مانع از این کار شویم

پاسخ ها :

عليرضا  منفرد

جناب آقای عليرضا منفرد :

اگر در پلاک ثبتی آنها یک قسمت از پلاکشان به کوچه بن بست منتج شود شما نمیتوانید مانع شوید