مشاوره حقوقی رایگان - مهریه

سلام خسته نباشید. بنده 15 سال پیش ازدواج کردم تو جلسه بله برون، کاغذی بین اعضا و با امضای بعضی از افراد حاضر در ان جلسه از جمله پدر همسرم پدر مرحوم خودم عموی بنده و دو تا از برادرانم مکتوب شد مبنی بر اینکه مهریه بنده 314 عدد سکه است که در صورت پرداخت، معادل آن خانه مسکونی داده شود ولی در عقدنامه من فقط 314 عدد سکه قید شده و اسمی از خانه برده نشده است. جدیدا هم متوجه شدم همسرم به من خیانت کرده و بنده میخوام مهریه را به اجرا بگذارم . سوال من اینه که آیا من با استناد به آن کاغذ با امضاهای افراد درخواست منزل مسکونی بکنم یا خیر؟ با توجه به اینکه شوهر من یک باب منزل مسکونی در تهران به نام خودشان دارند. ممنون از لطفتون

پاسخ ها :

هادی شفیعی

جناب آقای هادی شفیعی:

سلام تصویر متن مورد نظر شما بایست ملاحظه بشه تا بتونم نظر بدم