مشاوره حقوقی رایگان - مهریه در کاغذ دستنویس

سلام. در زمان عقد، پدرم دو دانگ از منزلی که خودش ساکن هست را به عنوان مهریه برای زنم قرار داد. در یک برگه معمولی (ثبت محضری نشده) نوشتیم. 5 یا 6 نفر هم امضا کردند. از جمله: خودم، پدرم، شوهر خالم، پدرخانومم و هر دو برادر خانومم.
این برگه آیا سند قانونی به حساب می آید و همسرم میتواند این دو دانگ را به عنوان مهریه بگیرد؟

پاسخ ها :

مهریه در کاغذ دستنویس دو دانگ از ملک به عنوان مهریه ملک به عنوان مهریه اعتبار سند دستنویس مهریه مهریه ملک مهریه