مشاوره حقوقی رایگان - توقیف فیزیکی خودرو

سلام. پرایدی رو که اجاره داده بودم فروختند، توقیف پلاک از مراجع قانونی به راهور اعلام کردند و چون خریدار ازین جریان مطلع هست ماشین رو به ندرت و در حومه منزل استفاده میکنه . 8ماهه ماشین دستشه و خرم آباد هم هست. چطور ماشین رو گیر بندازم؟؟!
ممنون

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام متاسفانه فقط باید جای دقیق اونرا بدونید تا بتونید فیزیکی اونرا توقیف کنید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer