مشاوره حقوقی رایگان - چگونه پیگیری پرونده

با سلام و خسته نباشید

پرونده شکایت (نزاع و درگیری) برادرم در دادسرای اسلامشهر - تهران، شعبه 8 بازپرسی بایگانی و ثبت شده است در ابتدا حاج آقایی که مسئول پرونده بود از برادرم راجبه درگیری و جزییاتش سوال پرسید و چون اتباع خارجی هستیم و شکایتمان در سامانه ثنا ثبت نمی شود خود حاج آقا فرمودند که بنده خودم ثبت کردم و بعد از گذشت 20 روز از طریق پیامک به شماره تلفن برادرم ابلاغیه فرستاده می شود. در حال حاضر 45 روز از زمان ثبت پرونده در شعبه 8 بازپرسی گذشته است و تاکنون پیامک یا ابلاغیه ای دریافت نکردیم. چند باری حضوری سر زدیم اما منشی حاج آقا بدون پرسیدن شماره پرونده میگویند که پیامک میزنیم و رد می کنند. سوالی که دارم این است 1. برای افرادی مثل ما که خارجی هستیم و نمی توانیم در سامانه ثنا ثبت نام کنیم و از طریق سامانه پیگیر پرونده شویم چه باید بکنیم آیا راه حلی وجود دارد؟ 2. آیا سپری شدن 45 روز از زمان ثبت پرونده (در دادگستری و دادسرای اسلامشهر) و مجهول بودن نتیجه شکایت طبیعی است؟
سپاس

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

درود، به مدیر دفتر شعبه مراجعه و از روند پرونده مطلع شوید اتباع نمیتوانند در سامانه ثنا، ثبت نام کنند.