مشاوره حقوقی رایگان - رفع اشکلات موجود در وصیت نامه

سلام علیکم.. لطفا وصیتنامه زیر را بررسی نمایید و اگر اشکالات آن را بفرمایید تا تصحیح گردد.

بسمه تعالی وصیت نامه جناب م.ح مورخه/12/98

بعداز حمد و ثنا الهی و اقرار به وحدانیت ربوبی و اذعان به نبوت جمیع انبیاء از ادم(ع) تا خاتم المرسلین و اعتراف به امامت ائمه معصومین از حضرت علی بن ابی طالب تا خاتم الاوصیا حضرت بقیه الله(عج) و اقرار عباد و به النبی(ص) و به فرموده نبی مکرم اسلام مَن مات بلا وصیة مات میتة الجاهلیه اینجانب با صحت جسم و روح بلااجبار و اکراه اذعان و اقرار به وصیت ذیل ورقه را دارم
اولا: وصی و ناظر موصی علی اقرار، آقایان ... و و که همگی مشهور به می باشند که وظیفه دارند بعد از وفات موصی و ثلث وی را در باب کفن و دفن و سوم و هفتم و چهلم و سال و نماز و روزه مصرف نموده تا عندالله ماجور و ازدعای خیر پدر بهره مند باشند.
ثانیا: زمینی به مساحت 4/5 خویز از زمینی کشاورزی واقع در ....می باشد که ...... وصیت نموده که این زمین ثلث موصی و همسرش می باشد که هر کدام از اینها یعنی موصی و همسرش از دار دنیا رفته دیگری مسئول این زمین می باشد مثلا اگر موصی از دار دنیا رفته همسرش حق بهره برداری از منافع دارد و حق فروش ندارد و بعد از همسر فرزندان ذکور وظیفه دارند بمدت 30 سال که سالانه که سالانه مبلغ ده میلیون ریال برای نماز و روزه پدر و مادر خرج نمایند و بعد از 30 سال این زمین متعلق به پسران آن مرحومان می باشد و اگر یکی از فرزندان نتواند سالانه مبلغ خودرا بپردازد بقیه فرزندان جبران کنند و بعد از 30سال متعلق به بقیه فرزندان می باشد و آن یک پسر یا غیره حق ندارند.
ثالثا: مبلغ ثلث سالانه فرزندان ذکور باید به وصی تسلیم نمایند تا در مورد مذکور خرج نمایند.
رابعا: هر مقدار از اموال و ماترک موصی اعم از منقول و غیر منقول باشد علی مافرض الیه بین فرزندان تقسیم گردد.
خامسا: موصی اظهار داشته در صورت بدهکاری نسبت به مردم و مراکز حقوقی و دولتی مثلا بانکها و شرکت ها و غیره وصی وظیفه داردبدهکاری موصی را از اصل مال خارج نموده و دیون میت را بدهد.
سادسا: نقل و انتقالات اموال ، مخارجات وی توسط وصی از اصل مال خارج گردد و مال ثلث را از ثلث خارج نماید.
سابعا: وصیت نامه های قبل از اعتبار خارج می باشد ملاک فقط وصیت نامه فعلی است و لا غیر .
ثامنا: چون ثلث از اموال موصی می باشد و کلام او نافذ است و هریک از فرزندان ذکور نسبت به ثلث اعتراض داشته باشد و یا این سند را امضا نکند مسولیت با بقیه فرزندان ذکور می باشدو بعد از 30 سال این زمین متعلق به فرزندانی است که نسبت باین سند امضا و مراتب فوق را قبول داشته و به ثلث عمل نموده است.
تاسعا: ضمنا در بابا ثلث پدر و مادر فرزندان باید تا آخر شهریور هر سال مبلغ مذکور ده میلیون تومان را به وصی تسلیم نمایند یعنی هرکدام سهم خود را از مبلغ مذکور به وصی تحویل و تسلیم نمایند و رسید کتبی دریافت دارد.

پاسخ ها :

پرسشگر :

سلام علیکم.. چه اسنادی؟ به غیر از اموال ضرورتی به قید اسناد دیگه ای هست؟