مشاوره حقوقی رایگان - حضانت فرزند

سلام و سخته نباشید خدمت مشاوران حقوقی
خانم بنده استخدامی شهرستان قبول شده رفته با این که من مخالف رفتنش به شهرستان بودم با وجود دخالت های خانواده همسر من رو با وجود اینکه راضی نبودم من رو راضی به این کار کردن در ضمن من بچه زیر دو سال دارم
سوالم اینه میشه حضانت بچه رو بگیرم بیارم پیش خودم تو شهری که محل کارم هست یا نه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حضانت تا پایان 7 سالگی با مادر است و پس از آن تا بلوغ با پدر است نفقه در هر صورت با پدر است
دادگاه مکلف است مصلحت طفل را مدنظر قرار دهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام حضانت تا هفت سال با مادر می‌باشد شما می‌بایست برای من اشتغال اقدام کنید

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

حضانت فرزند تا هفت سالگی با مادر هست مگر اینکه عدم صلاحیت مادر اثبات شود که البته کار کردن از موارد عدم صلاحیت نیست به نظر بجای راهکار حقوقی ، با مشاور تخصصی خانواده مشورت کنید و از آسیب به فرزند و قربانی شدن او در میان احیانا لجبازی دوطرفه جلوگیری کنید و منافع فرزند را در نظر بگیرید به هیچ عنوان و تحت هیچ شرایطی از کودک به عنوان وسیله جهت پیروز شدن در میدان رقابت زناشویی استفاده نکنید لطمات جبران ناپذیری به کودک وارد میشود کمی صبوری و گذشت و پذیرش شرایط یکدیگر را چاشنی کار کنید تا به راه حل معقول برسید
موفق باشید

فاطمه دهقانی

سرکار خانم فاطمه دهقانی :

سلام اگر با هم زندگی میکنید دادخواست تمکین علیه خانم مطرح کنید اگر جدا شده اید که حضانت تا 7 سالگی با خانم است اما میتوانید جهت استرداد فرزند به محل سکونت یا توافق شده قبل از طلاق اقدام نمایید

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

به استناد ماده 1168 قانون مدنی حضانت فرزند تا 7 سالگی با مادر است

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

اگر محل سکونت اولیه بوده بله اگر درمشهد هستید جهت مشاوره درخدمنم 09155077604

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حضانت فرزند تا سن 7 سالگی حق و تکلیف مادر است.