مشاوره حقوقی رایگان - حضانت

سلام من از همسرم جدا شدم دادگاه دختر 8 ساله ام را به من سپرد اما با این که من قانون حضانت دارم اما بچه را نمی دهند چند روز قبل دادگاه داشتم بچه را آورده اند اما بعد داد گاه دوباره اورا با خود بردند حال چگونه میتوانم هر چه زودتر دخترم را بگیرم

پاسخ ها :

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام چنانچه حضانت فرزند ب شما داده شده تحت عنوان ممانعت علیه همسرتان می توانید با ادله محکمه پسند اقدام نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید از طریق شعبه موضوع را پیگیری کنید اگر تحویل نداد می توانید شکایت کنید.
اگر فرزند مشترک خودش تمایل نداشته باشد بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.