مشاوره حقوقی رایگان - چگونگی اعتراض به توقیف خودرو از ثبت

سلام .. همسرم بابت مهریه اقدام به توقیف فروش خودرو شخصی ام کرده از ثبت که تنها راه و شغل من رانندگی با این خودرو است و مسافرکش هستم چگونه باید اعتراض کنم؟ آیا باید به دفاتر الکترونیک قضایی بروم و اعتراض کنم یا باید به خوده اداره پنجم ثبت اسناد بروم و اعتراض خود را اعلام کنم؟؟ لطفا راهنمایی کنید .. شاهد هم دارم برای اثبات کارم .. با تشکر از زحمات شما

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام به رئیس ثبت مراجعه اگه توجهی نشد باید دادخواست رفع عملیات اجرایی به خاطر مستثنیات دین بودن ماشین را به دفتر خدمات قضایی بدید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer