مشاوره حقوقی رایگان - تبانی در نزاع

تبانی در نزاع چیست؟ مثلا چند نفر با نقشه قبلی شخصی رو به محل دعوا کشانده و چند نفری به اون شخص حمله و مورد ضرب و شتم قرار دهند. آیا این تبانی محسوب میشود.؟ در صورت مثبت بودن تبانی آیا حبس دارد یا خیر؟ و اینکه ماده قانونی نیز ذکر شود. با سپاس از وکلای محترم

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

نزاع حداقل دو طرف دارد و تبانی هم یعنی با هماهنگی قبلی شرکای جرم. بله حبس 615 تعزیرات

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام این اقدام جرم است و مجازات حبس به دنبال دارد

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام
لطفا بدون اظهار فضل و خود عالم پنداری به وکیل مراجعه فرمایید!

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام بله حبس دارد به نوع نزاع و میزان صدمات هم بستگی داره

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
خیر معاونت در نزاع محسوب شده و مجازاتش یک تا دو درجه کمتر از مجازات مباشر است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
خیر اما از جهات مشدده جرم ضرب و جرح نفر مضروب محسوب می شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مجازات حبس در نظر گرفته خواهد شد و میزان آن بستگی به نظر قاضی دارد.