مشاوره حقوقی رایگان - وقت نظارت به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از طرفین تجدید گردید

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت وکلای عزیز . بنده در سال 88 با خانمی نامزد بودم این خانم درسال 89 با بنده به سفر شمال آمدند و در انجا بر سر جر و بحث خودرا از درب عقب خودرو به بیرون پرت نمودند خوشبختانه سرعت خودرو کم بود و صدمه ای به ایشان وارد نشد .پس از بازگشت به تهران این خانم از بنده شکایت ، ادم ربایی ربودن و مخفی کردن همراه با اسیب بدنی نمودند وبنده دو ماه در زندان بودم و قاضی حکم برائت بنده راصادر نمودند و در حکم صادره امده بود که درمعیشت هم بوده اید و بر اثر جر و بحث شماخودتان اقدام به بیرون پریدن از خودرو کرده اید .درسال 91 دوباره از بنده همین شکایت شروع به ادم ربایی وسرقت کیف دستی مقرون به ازار از بنده‌بدون اطلاع بنده کرده بودن که بنده بی خبر از همه جا داخل خودرو در خیابان توسط گشت اداره‌ اگاهی دستگیر شدم لازم به ذکر است ما همچنان نامزد بودیم در همان تاریخ .اینبار 20 روز در زندان بودم و با قرار وثیقه ملکی به مبلغ 20 ملیون تومان ازاد شدم .روز دادگاهی‌مامور ابلاغ احضاریه دادگاه مراجعه کرده بود و کسی در منزل ما نبوده و احضاریه را از زیر درب حیاط به داخل انداخته بود و بعلت بارندگی شدید و باد همان روز احضاریه به زیر خودرو پارک در داخل پارکینگ رفته بود و کسی آن را ندیده بود و دادگاه‌ غیابی رای صادر کرده بود که بابت شروع به ادم ربایی مدرکی برعلیه بنده نیست و تبرئه‌شدم .بابت سرقت مقرون به ازار و مسلح بودن سارق که فقط یک باغبان فضای سبز محل کار این خانم در گزارش مامور کلانتری گفته من‌ شخصی را دیدم‌که کیف این خانم را دزدید و فرار کرد از مسلح بودن حرفی نزده بود باغبان.و هیچ مدرکی جز آن باغبان علیه بنده نبود باغبان هم که برای شناسایی بنده مواجه حضوری نشد که شناسایی کند بنده را.خلاصه بابت سرقت مقرون به ازاری که هیچ مدرکی علیه بنده نبود در پرونده که آیا بنده ان سارق بودم یا شخص دیگری 1سال حبس تعزیری و50 ضربه شلاق و باز گرداندن کیف دستی مسروقه محکوم شدم .سال گذشته مبلغ وثیقه را به صاحب سند پرداخت کردم و ایشان با ارائه آن به اجرای احکام دادسرای جنایی سند خودرو از بازداشتدخارج نمودند.هفته پیش برای بنده در سامانه ثنا پس از 12 سال متنی با مضمون ، وقت نظارت به لحاظ ضرورت اخذ توضیح از طرفین تجدید و برای تاریخ/9 1403/5 تعیین گردید ارسال شده .سال گذشته هم شاکی به یکی از اشنایان بنده گفته بود که رضایت میدهم .حال میخواستم بدانم دلیل ارسال این متن از طرف اجرای احکام چه میباشد گو ایا بنده میتوانم با انتخاب وکیل حکم برائت از این پرونده بگیرم یا نه چون بنده به هیچ عنوان شرایط گذراندن محکومیت 1ساله راندارم حتی یک روز از ان را و این راهم شاکی میداند و بواسطه همین مشکل بنده گفته بودند رضایت میدهند ولی گویا حتی با رضایت شاکی باز 3 ماه ار حبس بنده همچنان باقی میماند وباید انرا بگذرانم .با تشکر از راهنماییتان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر رای غیابی باشد می توانید از آن اعتراض کنید. ولی اگر قطعی شده باشد در اجرای احکام دیگر حکم نمی دهند فقط رای را اجرا می کنند. اما می توانید با گرفتن رضایت رسمی از خانم در دفتر اسناد رسمی ، درخواست اعمال ماده 483 ق آ دم و تخفیف مجازات کنید که در این حالت اگر سابقه کیفری نداشته باشید ،دادگاه تصمیم مقتضی خواهد گرفت و شاید تبدیل به جزای نقدی کند.

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

اگر دادنامه قطعیت پیدا نموده باشد جز از طریق رضایت شاکی امکان تخفیف مجازات نیست لیکن اگر پس از تخفیف مجازات مدتی از حبستان باقی ماند میتوانید درخواست پابند نمایید تا زندان نروید

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با وکیل متخصص کیفری با مدارک و جزئیات کامل حتما مشاوره نمایید.آدم ربایی و نوع سرقت انتسابی به شما از مسائل کاملا تخصصی است و نیاز به بررسی دارد.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

اگر واقعا به همین نحو است که میفرمایید اخذ برائت توسط یک وکیل کار بسیار سختی نمی باشد