مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد اجاره

سلام من مغازه ای در بازار اجاره کردم که طبق قانون آن بازار برگه دستنوشته دارم که مدت قرارداد 1 سال است و کسبه امضا کرده اند حالا صاحب ملک 1 ماهه گذشته و میگه باید تخلیه کنی چی کار باید بکنم؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر با مالک قرارداد داشته باشید قرارداد معتبر است و ایشان نمی‌توانددرخواست تخلیه نماید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

در صورتی که فسخ در قرارداد پیش بینی نشده باشد نمی توانند در خصوص تخلیه اقدامی نمایند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

عقد اجاره لازم هست و ایشان نمی‌تواند تخلیه شما را بگیرد