مشاوره حقوقی رایگان - تعویض پلاک و سند خودرو

سلام. من خودرو خود را به یک نمایشگاه دار فروختم و قولنامه نوشتیم. و یک وکالت تعویض پلاک بدون تاریخ به او دادم. قرار شد وی ماشین را بفروشد و من جهت سند به محضر بیایم. الان سه ماهه تعویض پلاک نکرده. 1. اگر من در محضر سند را به نام شخصی که او میگوید بزنم ، مشکلی پیش نمی آید که مدعی بشه ماشین به خودم فروخته بودی.
2. چطور اجبار به تعویض پلاک کنم؟ چون وکالت نامه بدون تاریخ است

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام یه نوشته ازش بگیرید که به درخواست خودش به نام دیگری میزنید
باید دادخواست فک پلاک به دادگاه بدید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer