مشاوره حقوقی رایگان - حاضر نشدن خریدار برای تنظیم سند و تعویض پلاک

درباره خودرو
با سلام من یک سال پیش ماشینم را به صورت قولنامه‌ای فروخته ام و الان پلاکم را لازم دارم، اما هر چی زنگ میزنم برای اینکه سند بنامش بزنم و پلاکم را بگیرم نمیاد خواستم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

از طریق دفترخدمات قضایی اظهارنامه ای برای مخاطب ارسال و مهلتی برای تعویض پلاک مشخص نمایید.