مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سوال من این است که در رای دادگاه تجدید نظر که قطعی صادر شده در مورد حق الارث از زمین کشاورزی پدرم به من مقدار ... ((دو سهم مشاع از چهل و هشت سهم مشاع از شصت و هفت و یکسوم شعیر از نودو شش شعیر ششدانگ)) تعلق گرفته ... البته من مقدار ((چهل و هشت سهم مشاع از شصت و یکسوم شعیر از نود و شش شعیر ششدانگ)) و ((شصتو یکسوم شعیر از نودو شش شعیر ششدانگ ))خواستم طبق مدارکم بگیرم که دادگاه مدارک قبول نکرد و فقط دوسهم که اول گفتم به من داده ... حالا سوال ؟؟ این مقدار دوسهم در چهل و هشت سهم مشاع از شصت و یکسوم شعیر از نودوشش شعیر ششدانگ چقدر میشه یعنی چند متر هست در 7هکتار زمین کشاورزی؟

پاسخ ها :

حسین صحراگرد

جناب آقای حسین صحراگرد :

به کارشناس اراضی زمین های کشاورزی یا شعبه اجرای احکام جهت محاسبه مراجعه نمایید