مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب بانکی یارانه

با سلام
اینجانب ضامن شخصی در بانک شدم و متاسفانه ایشان اقساط وام رو پرداخت نکرده و بانک بر علیه اینجانب اجراییه صادر کرده و کلیه حسابهای بانکی اینجانب از جمله حساب واریز یارانه رو مسدود نموده
سوال بنده اینه که ایا حساب واریز یارانه جز مستثنیات دین قرار میگیره یا نه؟؟؟
و ایا میتوان از لحاظ قانونی حساب واریز یارانه رو مسدود کرد ؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

جزء مستثنیات دین که نیست ولیکن طی لایحه ای علت این دین که بابت ضمانت بوده و شما شخصی متاهل بوده و یارانه همسر و فرزندتان هست را به قاضی اجرای احکام اعلام بفرمایید تا شاید نظرشان مساعد بود .