مشاوره حقوقی رایگان - جعل و کلاهبرداری

با سلام
از سوی خواهرم فتوکپی مدرک تحصیلی به نظام مهندسی تحویل شده است (برابر اصل نشده بود)، از دانشگاه استعلام و دانشگاه معترض به حذف شدن پردیس دانشگاهی از مدرک شده است (دانشگاه تهران - واحد شمال که در آن واحد شمال حذف گردیده است). در حالی که اصل مدرک تحصیلی اصلی موجود و کاملا سالم بوده و دانشگاه با پذیرفتن آن اقدام به ارایه دانشنامه نموده است. حال بر علیه خواهرم شکایت کیفری به اتهام جعل و کلاهبرداری از سوی نظام مهندسی شده است.
خواهرم در دادسرا اظهار بی اطلاعی نموده و کاملا منکر قضیه گردیده است و اظهار داشته که کپی تحویلی او بدون اشکال بوده است.
1- آیا کپی مدرک می تواند پایه شکایت جعل قرار گیرد؟ و اگر خیر. پس چرا دادستان کیفرخواست صادره را تایید نموده است؟
2- در خصوص اتهام کلاهبرداری و استفاده از سند مجعول چه دفاعی میتواند انجام دهد؟ در حالی که تغییر ایجاد شده در فتوکپی امکان هیچ نوع استفاده و منفعت برای ایشان نداشته است.
3- آیا ادعای ایشان مبنی بر اینکه این فتوکپی، فتوکپی ارایه شده از سوی ایشان نیست، مورد قبول دادگاه قرار می گیرد؟
4- آیا مشروح کامل پرونده در اختیار متهم قرار می گیرد تا نزد وکیل برود و کمک بگیرد ؟ دسترسی به محتوای پرونده و نه فقط خلاصه آن چگونه امکانپذیر می باشد؟

پاسخ ها :

یک وکیل

با توجه به سوال و اتهام انتسابی لازم است یا با اینجانب تماس گرقته یا به همکاران دیگر وکیل مراجعه و مشورت نمایید در غیر اینصورت برایتان ممکن است شر شود