مشاوره حقوقی رایگان - دریافت همزمان مستمری از کار افتادگی کلی حادثه ناشی از کار و بازنشستگی

با سلام
اینجانب در سال 54 در کارخانه ای مشغول به کار بودم که طی حادثه ای (فلج شدن دست راست در حین کار) مشمول قانون از کار افتادگی کلی گردیدم و مستمری از کار افتادگی کلی بنا به تشخیص کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی دریافت مینمودم. 5 سال بعد از این حادثه در سال 57 در وزارت نیرو با همین شرایط جسمی استخدام گردیده و مشغول به خدمت گردیدم و پس از 31 سال خدمت بازنشست گردیده و حقوق بازنشستگی برقرار گردید. اما پس از یک سال با تماس بیمه تامین اجتماعی و اعلام اینکه دریافت دو مستمری (از کار افتادگی و بازنشستگی) غیر قانونی بوده است و اعلام نمودند که تمام دریافتی مستمری از کار افتادگی اینجانب طی سالهای استخدام باید به سازمان تامین اجتماعی عودت داده شود و در نتیجه 25 درصد از حقوق بازنشستگی اینجانب را مسدود و به حساب تامین اجتماعی واریز میگردد. حال میخواستم نظر شما را در مورد قانونی بودن این اقدام تامین اجتماعی جویا گردم و همچنین بدانم حق ضایع شده اینجانب (زندگی و کار کردن با یک دست کاملا فلج در طی این سالها) را و عدم پرداخت هیچگونه خسارتی به اینجانب را چگونه ارزیابی میفرمایید. ممنون و تشکر فراوان بابت راهنمایی شما

پاسخ ها :

حسین صحراگرد

جناب آقای حسین صحراگرد :

شما می بایست همین موضوع را در قبال شکایت به دیوان عدالت اداری ارجاع دهید تا رسیدگی بیشتری صورت گیرد، بنظر میرسد بتوانید از طریق دیوان عدالت اداری به نتایج مطلوبی برسید