مشاوره حقوقی رایگان - استرداد وجه

سلام و عرض ادب به دوستم سال 98 در 2 مرحله مبلغ مجموعا 150 میلیون تومان را واریز کردم که در بورس کار بکند و سودش رو بده که خورد به ریزش برد از یک سال پیش تا الان بهش پیام میدم که گزارش بده چی شده و پول ر‌و هر چقدر که هست برگردونه ولی هی میپیچونه منو . میخواستم بدونم چطور میتونم پول ر‌و پس بگیرم . تمامی فیش های واریزی هم موجود هست

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید و بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست بدهید.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست مطالبه وجه بدهید اما نگویید برای سرمایه گذاری در بورس بوده

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بستگی به تعهدات طرفین دارد، البته اصل بر عدم مسئولیت فرد مذکور است مگر اثبات عقد مشارکت یا دیگر عقود و...