مشاوره حقوقی رایگان - ضبط صدا توسط همسر هنگام مشاجره

با سلام و وقت بخیر
همسرم بدون اطلاع من و مخفیانه توسط گوشی صدای من رو در مشاجره ضبط کرده که من تهدیدش کردم. آیا کار ایشان جرم محسوب میشود و کیفری می توان از ایشان شکایت کرد؟ آیا به جرم تهدید میتواند از من شکایت کرده و صدای ضبط شده را ادله قرار دهد؟ ایشان با همین شگرد من و بچه ها را از خانه بیرون کرده و‌گفته امنیت جانی ندارد. لازم به توضیح است که ما ازدواج موقت کردیم و قرار بود ازدواج دائم کنیم و خانواده ها در جریان کامل هستند و خواستگاری رسمی صورت گرفت ولی ایشان زیر همه تعهدات و وعده ها زده تکلیف اینجانب چیست؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه عقد موقت است ماری نمیشه کرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اگر برای دفاع از حقوق بوده خیر میتواند همان صدا را مستند شکایت قرار بدهد اما در صورت استفاده دیگر قابل شکایت است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
صرف صدای ضبط شده نمی‌تواند اثبات‌کننده جرم باشد.
از سوی دیگر شما می‌توانید حقوق مالی خود از جمله مهریه و نفقه را مطالبه نمائید.

محمد علی ایرانمنش

جناب آقای محمد علی ایرانمنش :

سلام این ضبط صدا جرم محسوب نمیشه و برای قاضی ادله محسوب نمیشه و فقط اماره هست و علم قاضی را در ارتکاب جرم انجام شده بالا میبره و باید علاوه بر ضبط صدا مدارک دیگه ای هم ارائه کنم به شرطی که شما اقرا نکرده باشید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ضبط صدای دیگری در صورتی که افشا شود و منجر به خسارت طرف مقابل شود می‌تواند از مصادیق جرم باشد

الهام مشهدی

سرکار خانم الهام مشهدی :

با صدای ضبط شده میتواند شما را محکوم کند و اینکه صدا ضبط کرده جرم نیست. ازدواج باید با رضایت باشد و الزامی برای ازدواج وجود ندارد شما اگر خسارتی متحمل شدید با ادله مطالبه کنید بهتر است با وکیل همراه شوید موفق باشید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
ضبط صدا اگه ازش سوءاستفاده نشه جرم نیست.
وعده ازدواج تعهدی ایجاد نمی کنه،اگه ازدواج موقت کردین و ایشون زیر بار تعهد ازدواج دائم نمیره،کاری نمیشه کرد ولی اگه منظورتون از بچه ها ، فرزندان مشترک شما هستند ایشون ملزم به ثبت ازدواج موقت هستند.

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

صدا به تنهایی در دادگاه قابل استناد نیست.
ادله دیگر نیز باید وجود داشته باشد.