مشاوره حقوقی رایگان - اجاره اعیانی زمین

سلام پدرم زمینی را با یک قرارداد که در دفتر اسناد رسمی تنظیم شده 20 ساله اجازه کاشت درخت و احداث اعیانی و گرفتن سند اعیانی را از اداره ثبت منطقه به شخصی میدهد در مقابل باید اجاره های را مشخص کردن که حق مالکیت هر ساله به پدرم پرداخت و رسید دریافت کند و اگر اجاره را پرداخت نکنند مالک حق فسخ معامله را دارد
سوال من از آن مقام محترم این هست که از یک طرف اجازه گرفتن سند اعیانی داده شده بعد از 20 سال تکلیف سند چه میشود باید به نام مالک شود یا نه
سوال دوم این که ایشان بعداز فوت پدرم عرصه و اعیانی را واگذار میکند به شخص. دیگری در حالی که در قرار داد عرصه مشخص هست که مال مالک هست و هیچ اجاره ای رو هم پرداخت نکرده و تاریخ 20 سال هم گذشت من برای گرفتن آن چه دادخواستی را باید تقدیم دادگا کنم ممنون از راهنمایی شما

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوع مربوطه نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به دریافت اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اظهارنظر مستلزم بررسی مستندات شمااست

سعید پارسائی فر

جناب آقای سعید پارسائی فر :

دادخواست فنی ای میباشد
توصیه‌ام به شما این است که حتما وکیل بگیرید.
عقد فضولی رخ داده و باید رد شود ، 1 مسئله عرصه است و 1 مسئله اعیان که باید قرارداد مشاهده شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است