مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج اجباری

سلام من دخترم 20 سالمه وقتی 14 سالم بود خانوادم حکم رشدم گرفتن و تهدیدم کردن که باید به اجبار با یه مرد 40 ساله ازدواج کنی من رو به اجبار با اون مرد عقد کردن و من وقتی خواستن ببرنم خونه اون مرد فرار کردم و شکایت کردم طلاق گرفتم
اما دوباره خانوادم گفتن یا میکشیمت یا باید با اون مرد دوباره ازدواج کنی دوباره از خونه فرار کردم اما اونا آشنا داشتن و بدون حضور من عقدم کردن اگه میشود راهنمایی ام کنید خواهش میکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید شکایت کنید و حضورا از طریق دادستان محل سکونت خودتان موضوع را پیگیری کنید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

عقد بدون حضور شما ممکن نیست
با اورژانس اجتماعی تماس بگیربد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 123 مربوط به اورژانس اجتماعی در این زمینه تماس حاصل فرمائید.
مضافاً بر اینکه تا زمانی که شما قصد و رضایت به نکاح نداشته باشید عقد نکاح از اساس باطل است‌.

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. شرایط صحت نکاح وجود ندارد و ازدواج صورت گرفته باطل است لذا اثری بر آن مترتب نیست . دادخواست ابطال سند ازدواج را میتوانید مطرح نمایید. جهت تهدید نیز میتوانید شکایت کیفری انجام دهید.

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

بدون حضور شما عقد ازدواج واقع نمی شود.
اورژانس‌ اجتماعی زنگ بزنید

زهرا ریحانی قدیم

سرکار خانم زهرا ریحانی قدیم :

سلام
شرایط صحت قرارداد وجود ندارد و عقد باطل می
باشد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بدون حضور شما ممکن نمی باشد مگر وکالت داده باشید بدون قصد و رضا عقد باطل است