مشاوره حقوقی رایگان - تفسیر تبصره 4 ماده 16 دیوان عدالت اداری

سلام بنده طبق تبصره 4ماده 16 دیوان عدالت اداری درخواست مطالبه مرخصی مناطق محروم آموزش و پرورش کرمانشاه دادم و برابر تصمیم کارگروه ماده 16 امور حقوقی آ_پ مبلغ 24میلیون تعیین گردیده در صورتی که مهلت 3ماه طی شده اما آ_پ عنوان میدارد. که باید درخواست اجرای حکم از دیوان کنم. در صورتی که قبلا دادخواست ارائه ندادم. لطفا راهنمایی بفرمایید که میشود برابر تبصره4ماده16 دیوان تقاضای اجرای پرداخت مطالبه داد؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ،،،،

در مواردی که اشخاص ذی نفع تقاضای انجام امر اداری یا خودداری از انجام آن را دارند، ابتدا باید تقاضای خود را به دستگاه مربوط ارائه دهند و آن دستگاه مکلف است ضمن ثبت درخواست و ارائه رسید، حداکثر ظرف سه ماه به صورت کتبی پاسخ قطعی را نفیاً یا اثباتاً به ذی نفع ابلاغ نماید مگر اینکه در سایر قوانین ظرف زمانی معینی برای پاسخگویی دستگاه‌ها و مأمورین مذکور مشخص شده باشد یا فوریت موضوع، اقتضای زمان کوتاه‌تری را داشته باشد.

چنانچه با انقضای مهلت مذکور، آن دستگاه از ابلاغ پاسخ مقتضی خودداری نماید، ذی‌نفع می‌تواند با رعایت مواعد مذکور در تبصره 3 این ماده از زمان انقضای مهلت پاسخ و معاذیر قانونی یا شرعی، در دیوان طرح شکایت کند.

عدم پاسخگویی و استنکاف از ثبت درخواست و ارائه رسید به اشخاص متقاضی، تخلف اداری محسوب می شود و چنانچه شاکی خواسته خود را از طریق اظهارنامه قانونی یا طرق قابل اثبات دیگری به دستگاه ذی‌ربط ارسال نموده باشد، مبدأ محاسبه مهلت مقرر از زمان وصول این درخواست می‌باشد.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مطابق تبصره ماده مذکور اظهارنامه ارسال و پس از سه ماه شکایت در دیوان مطرح نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که شما می‌توانید در این ارتباط اقدام نمائید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام میتوانید از طریق دیوان عدالت پیگیری کنید