مشاوره حقوقی رایگان - نفقه معوقه

سلام
بنده در آذر سال 97 ازدواج کردم ، بعد از مدتی به مشکل خوردیم، همسرم وکیل گرفت در اذر سال 98 درخواست نفقه کرد که طی حکم دادگاه پرداخت میکنم. بعدش رفته دادخواست نفقه معوقه داده که من فاکتورهای گوشی ، طلا و یکسری لوازم ارایشی که براش خریدم بردم (بهش خرجی نقدی هم میدادم ، من ساکن مشهدم _ خانواده خانومم ساکن شهرستانه ولی مدرکی ندارم _ دادگاه هم فقط مدرک میخواد) ولی گفت همش کادو و هدیه بوده و قبول دار نبود ، حالا جلسه گذاشتن که بیاد قسم میخوره ( البته من تو جلسه قبلی درخواست قسم کردم ) چطوری میتونم ثابت کنم که اونا جزء خرجی و نفقه بوده ؟
اگر نتونم ثابت کنم ایا اون مبلغ رو برام اقساطی میکنن یا نه؟ ( برای یازده ماه حدود 5 میلیون تومن)
سپاسگذارم

پاسخ ها :

پرسشگر :

ایا امکان تقسیط نفقه معوقه هست ؟ راه حل قانونیش چیه؟

اثبات پرداخت نفقه نفقه معوقه نفقه زن نفقه خرجی