مشاوره حقوقی رایگان - تعلیق حکم شلاق تعزیری

سلام
بنده شاکی هستم. حکم دادگاه بدوی متهم را به جرم توهین و تهدید به دو فقره شلاق 75ضربه محکوم کرد. اما با اعتراض متهم در دادگاه تجدیدنظر رای به تائید حکم اما به دلیل نداشتن سابقه تعلیق یکساله دادند.
آیا میشه به رای تجدیدنظر اعتراض کرد که حکم شلاق اجرا بشود، چون مطمئنم مجرم متنبه نشده و به قانون نیز ریشخند میزند و گستاخ تر از قبل خواهد شد. ممنون میشم راهنمائی بفرمایید.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.رای دادگاه تجدید نظر در فرض قضیه قابل اعتراض نیست