مشاوره حقوقی رایگان - بیرون کردن زوجه از منزل

همسرم چندین بار هست که به من گفته برو خونه پدرت من نمیتوانم دیگه با تو ادامه بدم چون پسرم رو نمیتونم دیگر رهاش کنم
موضوع از این قرار هست من با شخصی ازدواج کردم که یک پسر دارد
پسرش هر از گاهی نوشیدنی میخورد
حالا همسرم من رو مقصر میدونه که چند ساله زندگی کردیم هیچ ترقی نکردم و حتی ایشون برای کمک به خرج زندگی سر کار برم
حالا چون خودش با زبان خودش خواسته من از پیشش بروم
مشکلی برای من بعد ها به وجود نمی آورد
لازم هست کاری انجام بدهم قبلش

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
می تواند با پرداخت حقوق مالی شما طلاق بدهد .
موفق باشید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر شما اگر به خواست خود بروید دچار مشکل می‌شوید یا از ایشان صورت جلسه بگیرید و توافق نمایید

سیدعباس حسینی

جناب آقای سیدعباس حسینی :

سلام
خوب اگه بعدا نتونین ثابت کنین که به امر ایشون رفتین،ناشزه محسوب میشین و از بعضی حقوق زوجه مثل نفقه محروم میشین

محمود غلامي

جناب آقای محمود غلامي :

بله برای اینکه در آینده شما را متهم به نشوز و عدم تمکین به علت ترک منزل مشترک بدون اذن شوهر نماید بهتر است از ایشان اقرارنامه اخذ کرده یا با شاهد گرفتن حداقل دو نفر که واجد شرایط گواهی در دادگاه و غیر قابل جرح باشند دست به چنین کاری بزنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حتماً از وی نوشته‌ای در این خصوص دریافت نمائید که به خواست همسرتان، راهی خانه پدرتان شده‌اید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید دادخواست مطالبه نفقه بدهید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

سوال واضح نیست به اینکه عقد شما دائم است یا موقت لذا امور حقوقی خود را مطالبه کنید و از ایشان جدا شوید