مشاوره حقوقی رایگان - مستمری دختر مجرد متوفی

سلام من در موقع ثبت نام دریافت مستمری پدرم رضایت کتبی دادم که کل مستمری به کارت مادرم واریز شود و هیچ مبلغی به حساب من واریز نشده با این شرایط اگر من در جایی مشغول بکار و بیمه شوم باید به بیمه اطلاع دهم و اگر این کار را نکنم مشمول جریمه میشوم.

پاسخ ها :

مستمری دختر مجرد مستمری دختر از پدر مستمری بازماندگان مستمری