مشاوره حقوقی رایگان - تحویل ندادن پارکینگ و انباری به مالک جدید

با سلام و خسته نباشید
بنده یک واحد آپارتمان در سال 97 خریداری کردم که مستاجر داشت و در سند پارکینگ و انباری قید شده است مالک قبلی پارکینگ و انباری را نشان داد و هزینه پرداخت کردی. اما بعدا متوجه شدیم که پارکینگ و انباری نداریم و مستاجر ماشین را بیرون پارک میکند ساختمان 16 واحدی است.
لطفا راهنمایی کنید.
با تشکر

پاسخ ها :

جواد زارعی

جناب آقای جواد زارعی:

یافسخ ویا استرداد ثمن بابت پارکینگ وانباری
جوادزارعی وکیل دادگستری