مشاوره حقوقی رایگان - دیوار کشی باغ

با سلام
یه زمینی هست به مساحت 1000 متر که فقط یک طرف ان دیوار مشترک دارد و یک طرف ان راه اب است 20 متر بر خیابان اصلی داریم به عرض 50 متر
برای مجوز دیوار کشی سه طرف ان میخواهم اقدام کنم و هم اینکه قبلا درخت داشته که به دلیل کم ابی دهه ی قبل و همچنین شوری اب متاسفانه درختان خشکیده بود که بعد از مدتی درختان را از زمین خارج کردیم و در حال حاضر زمین زیر کشت یونجه می باشد
چگونه می توانم مجوز دیوار کشی به همراه کاشت درختان میوه و یه ساخت اتاق اقدام کنم
اطراف زمین ما نیز باغات را دیوار کشی کاهگلی و بلوکی به همراه ساخت دارند انجام داده اند
ممنون میشم راهنماییم نمایید

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

سلام. از اداره جهاد کشاورزی مجوز دیوارکشی و ساخت اتاق بگیرید.