مشاوره حقوقی رایگان - مزایده ملک ورثه ای

سلام وقت بخیر ملک ورثه ای پدربزرگ بنده به مزایده گزاشته شد و عمه من در مزایده برنده شده آیا میتونه برای پرداخت وجه مزایده از وارثین دیگه بجز پدرمن مهلت بگیره ؟یا الزاما باید همه وجه مزایده به حساب قوه قضاییه ریخته بشه؟؟از زمان واریز وجه مزایده تا زمان واریز سهم هر وارث چقد زمان میبره؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

الزاما باید کل وجه مزایده را واریز کند
فورا ،
باید ذینفعان پیگیری کنند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید در مهلت مقرر که دادکاه اعلام میکند واریز گردد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
باید کل وجه را واریز کند وگرنه مزایده باطل می شود .
موفق باشید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
بله باید در ظرف یک ماه تمام مبلغ مزایده را به صندوق دادگستری واریز نماید
چند ماه طول خواهد کشید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید در ظرف یک ماه تمام مبلغ مزایده را به صندوق دادگستری واریز نماید