مشاوره حقوقی رایگان - خلاف بین در صورت سهوالقلم بودن تاریخ یک مستند

با سلام آیا می توان سهوالقلم تاریخ مستندی که دیوان عدالت اداری به آن استناد کرده بعنوان خلاف بین مطرح نمود؟؟
بعنوان مثال وقتی قاضی محترم به یک مستند استناد می کند تاریخ آن مستند را 5/1/1396 اعلام میکند و این زمانی است که اقدام غیرقانونی خوانده در محدوده اختیاراتش می افتد. حکم که اصلاح و تصحیح می شود و تاریخ آن مستند به 5/11/1396 اصلاح می شود اقدام و تصمیم خوانده در خارج از اختیاراتش می افتد. آیا طبق حکم اصلاحی دیوان میتوان اقدام خوانده را بعنوان خارج از محدوده اختیارات اعلام نمود؟

پاسخ ها :

سهو القلم تاریخ خلاف بین