مشاوره حقوقی رایگان - ثبت مال غیر توسط شخص ثالث

سلام یک نفر شخص ثالث
4 دانگ ملک من رو رفت به نام خودش کند آیا میشود از او شکایت کیفری کرد اگر میشود چه نوع شکواییه بنویسیم

پاسخ ها :

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

باسلام
بله
باید بررسی بیش‌تری شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
سوال شما ناقص است
شخص ثالث چگونه بدون اجازه شما سند مالکیت ملک شما را به اسم خود منتقل کرده است ؟؟ ! !
اگر جعل امضاء انجام شده امکان شکایت کیفری جعل و استفاده از سند مجعول وجود خواهد داشت
و ..

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نحوه تصرفات و انتقالات بررسی شود تا راهکار مناسب حقوقی ارائه شود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به نظر می‌رسد که شما در این ارتباط اجازه‌ای به شخص مشارالیه نداده‌اید فلذا جرم جعل و جرم استفاده از سند مجعول بوقوع پیوسته است.

محسن تهرانی

جناب آقای محسن تهرانی :

سوال کامل نیست. چگونه و با چه مدرکی میخواهد سند را بنام خودش کند

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

با وکیل متخصص کیفری حتما مشاوره نمایید.
سوالتان واضح نیست.