مشاوره حقوقی رایگان - تملک زمین توسط شهرداری

سلام پرونده ای دارم سی ساله در دیوان عدالت اداری .
در این پرونده شهرداری ماکو به استناد ماده 9 قانون زمین شهری زمین مارا تملک کرده که اسم ماکو در لیست شهرهای مشمول ماده 9 نیست . ضمنا نصاب مالکانه هم نداده . بارها به دیوان عدالت شکایت کردیم که بی توجهی کرده است . ضمنا مورد دیگر رای های دیوان همگی خلاف قانون بوده به ماده 79 شکایت کردیم می گویند این ماده موارد بعد از سال 85 را شامل می شود و پرونده شما به قبل از سال 85 است بنابراین شامل این ماده نیست . راه حل این پرونده چگونه است ؟ دیوان عدالت عین دیوار جلو کار را گرفته وکیل هم داشتم وکلا هم می گویند دیوان عدالت خلاف می کند و ... . چکار کنم ؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

رای خلاف شرع محدود به فلان زمان و مکان نیست و در صورت احراز قابل نقض می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .