مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی سپاه

سلام و درود
بنده مریض بودم زخم رکتال روده داشتم و اسناد و مدارک دارم بنده رو با قضایی بازنشست کردند بعد از بازنشستگی متوجه شدم قضایی بازنشست کردند نه پزشکی وخودشون مدارک خواستند و بنده نمیخواستم بازنشست بشوم چون گفتند تو عملیاتی هستی پشت رزم نمیشود الان بچه ها پشت رزم خدمت می‌کنند کاش بنده رو بازنشستگی پزشکی بازنشست می‌کردند نه قضایی و بنده جرم نکردم که قضایی بازنشست کنند و اعتراض بنده این هست که چرا قضایی بازنشست کردند چون مدارک پزشکی دارم و بعد اعتراضم این هست که بنده رو چرا پشت رزم قبول نکردید خدمت کنم.
آیا چاره ای هست؟ بروم خدمت ؟2.بازنشست پزشکی کنم؟لطفا راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
اظهارنظر مستلزم مطالعه مدارک مربوطه است.
موفق باشید.

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر زمان کافی باشد می توانید اعتراص کنید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

موضوع را از نهاد مربوطه پیگیری فرمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در مهلت مقرر به تصمیم اتخاذ شده اعتراض کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما حق دارید که به تصمیم اتخاذ شده اعتراض بنمائید.