مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور جلب است

سلام بنده سال 94 پرونده ای داشتم که با سند ازاد شدم وپس از مدتی برائت خوردم سند هم رفع بازداشت شد الان بابت همون پرونده برام احضاریه اومده وعدم حضور جلب است ایا حاضر شوم یا خیر واگر حاضر شوم وقاضی وثیقه صادر کنه تا تامین وثیقه یک یا دو روز زمان میبره در این زمان باید به زندان بروم واز قبل یک پرونده دیگه ای دارم میترسم اون دربیاد وگیر کنم چیکار کنم ممنون

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
فعلا سند نیاز ندارد اگر نیاز بود در احضاریه می نوشت
اگر پرونده دیگر بالا بیاد اون بحثش جداست

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
حضورا مراجعه کنید و حتما لایحه دفاعیه تنظیم گردد
جهت اطمینان بهتر است فیش حقوقی ببرید اگر نگران هستید علی الاصول اگر نیاز به ضامن باشد در ابلاغیه قید می شود

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

پیگیری کنید.میتوانید توسط وکیل پیگیری نمایید یا وکیل پرونده را بخواند و توضیح دهد دلیل ابلاغ چیست.