مشاوره حقوقی رایگان - رسیدگی به پرونده در دیوان

هیئت حل اختلاف اداره کار شکایت من را به اشتباه رد کرده و بعد از قطعی شدن رای به اشتباه خودش واقف شده و قبول دارد که رای رو اشتباه صادر کرده ولی میگن چون اشتباه لفظی نیست قانونا خود اداره کار راسا نمی تونه اشتباهش رو تصحیح کند و باید پرونده برود دیوان و مجدد برگردد.
سوال من اینه که آیا من باید درخواست رسیدگی به دیوان بدهم یا خود اداره کار باید درخواست برگردوندن پرونده جهت رسیدگی مجدد رو به دیوان بدهد

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اعتراض را از طریق دفتر خدمات به دیوان ارسال دارید و رای شورا هم ضم کنید