مشاوره حقوقی رایگان - رابطه تلفنی با عکس

سلام برادرم چندماهه پیش با یه دختر خانم 17ساله که هنرجوی محل کارش بوده اشنا میشه بعد از مدتی تلفنی باهم در تماس بودن و عکس و فیلم...ردو بدل شده تا ابان ماه که برادرم میگه تمایلی به ادامه نداره و اون دخترم میگه اوکی و بعداز چندماه برادرم ازدواج کرده الان بعداز چندماه مادر دختر اومده میگه فهمید و میخاد شکایت کنه.میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سعید حسینی زاده

جناب آقای سعید حسینی زاده :

با سلام ، جهت بررسی دقیق تر تماس حاصل فرمایید.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مادر دختر شکایت کند دختر خودش نیز به عنوان مجرم جرم رابطه نامشروع قلمداد خواهد شد.