مشاوره حقوقی رایگان - اعاده دادرسی و شکایت حقوقی

سلام.
من دختر باکره و در تهران دانشجو بودم و چند سال مورد فریب و سوء استفاده پسری شیاد قرار گرفتم.
دو بار از او شکایت کردم یک بار با عنوان تجاوز که چون ترسیدم خودم هم محکوم به شلاق بشوم،مدرکی به دادگاه ندادم و بار بعد از توهین ها و تهمت هاش شکایت کردم که هر دو بار مورد تهدید و آزار خیلی زیادی قرار گرفتم و مجبور شدم از شکایت ها بگذرم.
حالا بعد از گذشت مدت طولانی آثار این اتفاق روی روح و روان و اعصاب و بدن من مونده.مدام خشونت هایی که از اون آقا دیدم و تهدیدها و توهین ها و وتهمت هاش مثل حمله ی عصبی تو سرم میاد و باید همش با روانشناس حرف بزنم و روانپزشک برم و مدت طولانی هم دکتر زنان میرفتم برای عفونت بدنم.
آیا می تونم بابت این خسارت های جبران ناپذیر که به روح و روان و بدنم وارد شده از اون آقا شکایت حقوقی کنم؟
یا با استناد به این مدارک پزشکی می تونم پرونده های قبلی رو که با زور و تهدید رضایت داده شده مجدد به جریان بندازم و اعاده دادرسی کنم؟

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اثبات رابطه جنسی منوط به اقرار یا شهادت یا علم قاضي است و تازه بعد می رسد نوبت به اثبات خسارت