مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام. درتیرماه سال 1401 توسط یکی ازاقوام در وام خانگی شرکت کردم وسهم هروام500هزارتومن بود که من 3هم و نیم برداشتم یعنی ماهی 1میلیون و750هزارتومن والبته این شخص اظهار کرده بودکه اگر پول را هر ماه برای من واریزکنی ومن در اون وام شرکت کنم چون تعدادسهم مابیشترمیشود شانس در اومدن بیشتری داریم البته هر ماه ایشان هم 250 تومن روی پول مامیگذاشتندوبه گذارنده ی وام میپرداختند ومن هرچقدراصرارمیکردم که من را هم درگروه وام واردنماید ایشان امتناع میکردند تا این که بعداز 20ماه کش وقوس من متوجه شدم که در دی وبهمن ماه 1402 دو سهم از وام من دراومده یعنی 40 میلیون والبته کل ارزش وام مبلغ 80میلیون بود
خلاصه الان مدت 5ماهه که وام من در اومده ولی اون شخص که من هرماه 1750 به حساب او واریزمیکردم پولی به من نداده الان ازشما راهنمایی میخواهم من پرینت بانکی دارم که اثبات کنم تاامروز 35میلیون واریزکردم. آیا چه شکایتی بایدبکنم و آیا به پولم باسودش میرسم ؟ الان من این سوال رادارم که من باید از کی شکایت کنم ازکسی که پول قسط رابه حساب اوزدم یا از صاحب افتتاح وام چون ازقرارمعلوم این ها یک باند هستند.

پاسخ ها :

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر قرارداد داری باید بررسی کنم والا مطالبه وجه بزن و خسارات هم از الان حساب میشه