مشاوره حقوقی رایگان - روند پرونده

سلام اینجانب یک پرونده ملکی در دادگاه دارم که رای صادر و قطعی شده است و من درخواست اجرای حکم کردم وتشکیل پرونده اجرایی ام در شعبه ثبت و ارسال شد به دفتر اجرای احکام . اما به خاطر این که محکوم به دوتا بود باید حصه ما با توافق خودمون اعلام میشد به دارایی که یکی از ذینفعان سهم انتقال قطعیش رو خواست و بقیه با بنده موافق بودن وسهم انتقال اجرایی خواستند وقاضی هم رای به سهم انتقال اجرایی داده بود . اما رفع ابهام با تبانی مدیر دفتر شعبه و برادرم به درستی وطبق دادنامه صورت نگرفته و تعیین تکلیف روی سهم انتقال قطعی ما شد. الان برادرم عدول داده اما بعد از همین موضوع پرونده ثبت شده اینجانب دیگر در سوابق فرعیه 1 دیده نمیشود. اما من پرینت روند پروندم رو دارم که قبلا بوده و مال برادرم هم کلا تمام سوابق پرونده اش پاکسازی شده. به نظر شما علت چی میتونه باشه؟ آیا منظورشون اینه که چون تو پرونده اجراییت اول ثبت نشده باید همین قطعی رو بروید

پاسخ ها :

مهدی نظافتی

جناب آقای مهدی نظافتی :

سلام
کاربر محترم موضوع پرونده پیچیده و نیاز به مطالعه و برسی دارد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
مدارک و مستندات شما نیازمند بررسی است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد