مشاوره حقوقی رایگان - دعوای خانوادگی

سلام بنده خانمم 4ماه پیش برای عروسی برادرش به شهرستان با اجازه خودم رفتند ولی بعدازچندروزپیام دادن که برنمیگردند بدون هیچ دلیلی فقط بعداز5سال زندگی می گویدتو شهر غریب بندنمی شوم الانم هم متوجه شدم که خانواده از آمدنش جلوگیری می‌کنند.آیا می توانم ازخانوادش شکایت کنم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست الزام به تمکین مطرح بفرمائید
تحت نظارت یک وکیل مبرز دادگستری اقدام نمایید تا دچار خسران جبران ناپذیری نشوید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

میتوانید دادخواست الزام به تمکین بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر.برای ایشان بابت ترک‌منزل اظهانامه دهید و مهلت محدودی برای بازگشت تعیین کنید در صورت عدم افاقه دادخوتست الزام به تمکین دهید.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
از طرح شکایت با موضوع اعلامی طرفی نخواهید بست پیشنهاد می گردد وکیل اختیار نمایید

محمدفرهنگ

جناب آقای محمدفرهنگ :

با سلام میتونید دادخواست الزام به تمکین علیه همسرتون بدید