مشاوره حقوقی رایگان - امتیاز مسکن مهر

باسلام
مالک اول
تفویض وکالت دفترخانه. سند وکالت نامه دفترخانه، سندتعهدنامه غیرمالی،سنداقرارنامه مالی،صلح نامه امتیاز فروخته به نفردوم بایک عدد سیمکارت
بنده از نفردوم باتفویض وکالت وسند وکالت وصلح نامه خریداری نمودم
حالا بنده از املاکی که خریداری نمودم
روزاول گفتم بایدنفراول مالک اصلی بیاید کلیه اختیارات که به نفر دوم دادند به بنده محول نمایند
اکنون نفر اول میگه که 150 میلیون تومان می‌خوام
تابیام
در این بین باوجود این که ایشان دبه در آورد تکلیف من چیه؟
ضمنا املاکی هم میگه حالا که ایشان
نمی آید بیا پس بده
پول بگیر
لطفآ راهنمایی بفرمایید.ضمنا فروشنده اول 2میلیاردسفته دادند
باتشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید دادخواست حقوقی مناسب اقامه نمایید
و

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تفویض وکالت بدون تاریخ باشد نیازی به وجود فروشنده اول نیست

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر درسند وکالت، صلح و… خریداراول حق واگذاری کلیه حق وحقوقات رابه غیر داشته باشد وبرمبنای آن بموجب اسناد بعدی این حق بشما تفویض شود، نیازی به تفویض مجدد مالک اولیه بشما نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند برسی بیشتر است در صورت تمایل به دریافت مشاوره از طریق سایت با بنده تماس بگیرید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.اگر بموجب واگذاری اول کلیه اختیارات باحق توکیل و واگذاری به خریدارداده شده باشد، نیازی به اذن و اجازه مجدد مالک اولیه نیست.